1. Home
  2. Kennis
  3. Verzekeringsservice

Verzekeringsservice

NVP Verzekeringsservice  Verdien je lidmaatschap snel terug!

Als NVP zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om onze leden voordeel te bieden. In dat kader start de NVP een nieuwe dienst: de NVP Verzekeringsservice! Deze Verzekeringsservice biedt zelfstandige NVP-leden een collectief verzekeringspakket.

De NVP Verzekeringsservice is ingericht in samenwerking met Kendall Mason. Kendall Mason heeft voor de leden van de NVP-Sectie Zelfstandigen een aantrekkelijk verzekeringsarrangement samengesteld. Het arrangement bevat op dit moment de volgende producten:

Wendy Arendsen, voorzitter Sectie Zelfstandigen:
"De bijna 800 zelfstandige NVP-leden zorgen voor een krachtenbundeling wat leidt tot een inkoopvoordeel die zelfstandige HR ondernemers als eenpitter nooit zullen krijgen. Direct voordeel voor onze leden dus!
Wij werken in deze service samen met Kendall Mason, een onafhankelijk partner met transparante voorwaarden. In de toekomst willen wij meer partijen betrekken bij de NVP Verzekeringsservice, zodat leden een nog ruimere keuze in verzekeringspakketten hebben."

 

 


Collectieve korting op jouw zorgverzekering

Geen zelfstandige? Via Kendall Mason profiteren NVP-leden van hoge korting en volledige vrijheid in zorgkeuze bij de best gewaardeerde zorgverzekeraar: ONVZ.

  • Hoge korting voor NVP-leden
  • Het hele gezin kan deelnemen
  • Korting kan oplopen tot € 300,- per jaar per gezin

Ben je al verzekerd bij ONVZ dan is overstappen niet nodig! Je kunt jouw lopende zorgverzekering bij ONVZ gewoon omzetten naar het NVP collectief en profiteren van de hoge korting. Ga voor de voorwaarden en aanmelden naar www.nvp-collectief.nl.