1. Home
  2. Kennis
  3. Vakblad Personeelbeleid

Vakblad Personeelbeleid

Personeelbeleid is hét vakblad voor betrokken HR-professionals. Het magazine belicht de jongste trends en belangrijkste ontwikkelingen in hun vakgebied en is up-to-date, toegankelijk, informatief, open, eerlijk en eigentijds.

Personeelbeleid verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast ontvang je acht keer een digitale versie ('Personeelbeleid Update').

Verschijningsdata 2018

Editie    Verschijnt op Thema
1 23 februari 2018 HR Tech
2 25 mei 2018 Focus op talent 
3 21 september 2018       Het nieuwe samenwerken 
4 23 november 2018 De transitie van HR 

 

Bekijk het archief van Personeelbeleid.


Lees Personeelbeleid op je tablet

Personeelbeleid kun je tegenwoordig ook digitaal lezen. Via de App Store (Apple) of Google Play (Android)  kun je de app downloaden waarmee je het digitale magazine kunt lezen. Deze digitale versie van Personeelbeleid bevat extraatjes zoals filmpjes, aanvullende artikelen en praktische informatie. Om het magazine op je tablet te kunnen lezen, heb je een inlogcode nodig. Die ontvang je als je bij het downloaden van de app je NVP-lidnummer invoert.


Redactie

Personeelbeleid is het vakblad van de NVP en wordt uitgegeven door FC Klap. De redactie is te bereiken op tel. 035 621 01 50 of per e-mail op simone@fcklap.nl. Voor adverteren: tel. 035 621 01 50, e-mail daphne@fcklap.nl.