1. Home
  2. Over NVP
  3. Ledenvoordeel
  4. Talentmanagement in de nieuwe tijd

Talentmanagement in de nieuwe tijd

Iedereen wordt met gaven geboren die tot talenten ontwikkeld kunnen worden. Dit is juist nu, in de nieuwe tijd, essentieel. Door steeds snellere veranderingen onder andere door gebruik van technologische mogelijkheden en slimme innovatie, komt een ieder er achter dat de wereld zoals we die kenden, voorgoed achter ons ligt. Voor het managen van je eigen talentontwikkeling zijn anderen nodig. Afhankelijk van je levensfase zijn dat primair je ouders, onderwijsinstellingen en werkgevers. Zij zijn met name ook van belang omdat ieders leven ups en downs kent. Soms heb je zelf niet de talenten om hier goed mee om te gaan, maar anderen kunnen op basis van hun talenten je dan hierbij helpen. Er zijn voor elkaar. Solidair zijn om elkaars gaven tot talenten te ontwikkelingen of onderling aan te vullen.

Het boek 'Talentmanagement in de nieuwe tijd-van de wieg tot het graf' is mede gebaseerd op ruim 80 interviews en biedt tips en aanpakken voor individuele personen, onderwijsinstellingen en werkgevers hoe om te gaan met talentmanagement in de nieuwe tijd. Hierbij geldt dat het geheel meer is dan de som der delen.

Aanbieding!
NVP-leden kunnen het boek bestellen voor het speciale tarief van € 10,00 (incl. BTW en excl. verzendkosten). Het E-book is voor leden te bestellen voor € 4,20 (incl. BTW). Bestellen kan via het bestelformulier. Vermeld in het vak 'opmerkingen' je NVP-lidnummer.