Partners

 


Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Want onze passie is, het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Lees verder over Randstad

 


Kröller Boom is gericht op resultaat en werkt aan financieel gezonde organisaties. In ons werk kijken wij continu vooruit en zetten nieuwe kansen, ontwikkelingen en alternatieven pro-actief in voor onze klanten. Door risico’s, kosten en beheer voor organisaties te reduceren en complexe problemen te vereenvoudigen, realiseren we met minder meer. Want wij geloven dat een gezond kapitaal, zowel in geld als medewerkers, uiteindelijk de beste garantie biedt om ook in de toekomst te kunnen blijven ondernemen.



Myler is het nummer één online-netwerk voor het vinden van de leukste en meeste uitdagende IT-opdrachten. De missie van Myler is om arbeidsrelaties slimmer te organiseren voor haar klanten. Myler beschikt over een exclusief (internationaal) IT-netwerk met meer dan vijfendertigduizend IT-specialisten dat rondom een opdrachtgever specifiek op maat kan worden ingericht; een zogenaamd Branded Network. Of het nu gaat om eigen medewerkers, zelfstandige professionals, payroll professionals, preferred suppliers of internationale IT-specialisten, Myler kan het gehele resource, payrolling- en contractproces organiseren en faciliteren. 

 

Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!