Partners

 


Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Want onze passie is, het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Lees verder over Randstad

 


Kröller Boom is gericht op resultaat en werkt aan financieel gezonde organisaties. In ons werk kijken wij continu vooruit en zetten nieuwe kansen, ontwikkelingen en alternatieven pro-actief in voor onze klanten. Door risico’s, kosten en beheer voor organisaties te reduceren en complexe problemen te vereenvoudigen, realiseren we met minder meer. Want wij geloven dat een gezond kapitaal, zowel in geld als medewerkers, uiteindelijk de beste garantie biedt om ook in de toekomst te kunnen blijven ondernemen.Myler wil arbeidsrelaties slimmer organiseren. 
Vanuit ons netwerk met professionals organiseren wij voor opdrachtgevers een netwerk met specialisten (Branded Network). In deze netwerken krijgen professionals voorrang op opdrachten bij de opdrachtgever. Daarnaast kan de opdrachtgever direct profielen van de leden bekijken en deze uitnodigen voor een gesprek of selecteren voor een openstaande opdracht. Binnen drie minuten maak je een volledig profiel aan waarin je je skills, ervaring en persoonlijkheid op Myler presenteert. 

 

Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!