1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Partners

Wij zijn altijd op zoek naar organisaties die partner willen worden van de NVP. Professionele partners die hun kennis en expertise met HR-professionals willen delen en daarmee bijdragen aan de professionele vakontwikkeling van NVP-leden. Er zijn veel mogelijkheden om elkaar te versterken, daarover informeren wij u graag meer uitgebreid.

Interesse in een NVP-partnerschap? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om uw mogelijkheden en de voordelen te bespreken. Info@nvp-plaza.nl of via 033 247 34 81.


Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen.  Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Want onze passie is, het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Lees verder over Randstad


Exact geeft al sinds 1984 honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Meer dan 350.000 klanten in 110 landen vertrouwen op de oplossingen van Exact. Wij verrichten Medewerkersonderzoek waarmee wij organisaties (daadwerkelijk) verder helpen! Bij ons kiest u het type onderzoek dat het beste bij uw organisatie past: een (breed) Medewerkersonderzoek, een Verkort Medewerkersonderzoek (gericht op drie tot vijf voor uw organisatie belangrijke thema’s) of een Themaonderzoek (diepgaand onderzoek naar één thema: werkdruk, ongewenste omgangsvormen, kernwaarden, enzovoort). Lees hier verder over ons Medewerkersonderzoek.

 


PiCompany is specialist in geavanceerde online talent management oplossingen. Met online tooling, talent analytics toepassingen en consultancy stelt zij organisaties in staat zelfstandig inzichten te verkrijgen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Hiermee stelt PiCompany organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn.

Lees verder over PiCompany


‚ÄčEffectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werkt Effectory met 150 gedreven collega’s om wereldwijd organisaties leuker en succesvoller te maken. 


Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!