1. Home
  2. Over NVP
  3. Partners

Partners

Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Want onze passie is, het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Lees verder over Randstad


Kröller Boom is gericht op resultaat en werkt aan financieel gezonde organisaties. In ons werk kijken wij continu vooruit en zetten nieuwe kansen, ontwikkelingen en alternatieven pro-actief in voor onze klanten. Door risico’s, kosten en beheer voor organisaties te reduceren en complexe problemen te vereenvoudigen, realiseren we met minder meer. Want wij geloven dat een gezond kapitaal, zowel in geld als medewerkers, uiteindelijk de beste garantie biedt om ook in de toekomst te kunnen blijven ondernemen.


Exact geeft al sinds 1984 honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Als nieuwsgierige vernieuwer blijft Exact werken aan technologische tools die het mkb helpen succesvol te zijn. Meer dan 350.000 klanten in 110 landen vertrouwen op de oplossingen van Exact. Wij verrichten Medewerkersonderzoek waarmee wij organisaties (daadwerkelijk) verder helpen! Bij ons kiest u het type onderzoek dat het beste bij uw organisatie past: een (breed) Medewerkersonderzoek, een Verkort Medewerkersonderzoek (gericht op drie tot vijf voor uw organisatie belangrijke thema’s) of een Themaonderzoek (diepgaand onderzoek naar één thema: werkdruk, ongewenste omgangsvormen, kernwaarden, enzovoort). Lees hier verder over ons Medewerkersonderzoek.

 

 

 

 

Wil je jouw organisatie ook graag aan de NVP verbinden? Neem dan contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!