27/03
2017

HR Business Partner

Ben jij een ervaren HR professional en wil je je verder ontwikkelen tot businesspartner van het management? En wil je leren om met jouw strategische adviezen van toegevoegde waarde te zijn? De opleiding HR Business Partner versterkt jouw persoonlijke effectiviteit en helpt jou om echt impact op de organisatie te hebben. Wil je weten wat de opleiding HR Business Partner jou en je werkgever precies oplevert? Lees dan snel verder!

De opleiding bestaat uit vier modules waarin je werkt aan de kennis en toepassing van de theorieën en methoden van HR en aan je professionele vaardigheden als HR Professional. De kennis en ervaringen die je opdoet in de opleiding zijn direct toepasbaar in jouw praktijk. Je gaat onder andere aan de slag met onderwerpen als: strategische personeelsplanning, financieel management, het adviesproces en personal branding. Na de opleiding HR Business Partner:

  • Word je adviseur van het management
  • Ben je de schakel tussen mens en organisatie
  • Beschik je over een direct implementeerbaar adviesrapport
  • Weet je waar jouw kracht ligt en hoe je die binnen jouw organisatie gebruikt

De opleiding start op 27 maart 2017 en vindt plaats in Driebergen. Download gratis de brochure op de website van Van den Broek en Partners voor alle praktische informatie over de opleiding HR Business Partner!

Locatie:
Driebergen
Meer informatie:

De opleiding HR Adviseur staat onder auspiciën van de NVP

Kosten: €4.000 (inclusief BTW, exclusief arrangementskosten)
NVP leden ontvangen 10% korting op deze opleiding.

Neem voor meer informatie contact op met Caroline Posthuma, Van den Broek en Partners via cposthuma@bptraining.nl.

Annuleringsregeling:

De annuleringsregeling is in de algemene voorwaarden van Van den Broek en Partners opgenomen en indien gewenst op te vragen.