1. Home
  2. Actueel
  3. Awards
  4. NVP Randstad Bachelor Award

NVP Randstad Bachelor Award

De NVP en het LOO-HRM (Landelijk Opleidingen Overleg HRM) hebben in 2008 de HRM Bachelor Award in het leven geroepen. Ieder jaar studeren er zo'n 1.400 studenten HRM af aan een Hogeschool in Nederland. Door deel te nemen aan de HRM Bachelor Award maken zij met hun scriptie kans op een jaar collegegeld aan een Masteropleiding. Ingezonden scripties worden door de vakkundige jury beoordeeld op innovatieve kracht en baanbrekendheid, toepasbaarheid van relevante (wetenschappelijke) kennis, bruikbaarheid in de praktijk van HRM, creativiteit, en aansprekend taalgebruik. 

 


 

De winnaars van voorgaande jaren:

2015
Mike Rensen: "Regie over je eigen inzetbaarheid" een onderzoek naar de duurzame inzetbaarheid van de oudere werknemers bij de GGZ WNB. 
De scripties van winaar Mike Rensen en genomineerden Britt van Hugten en Patty Tomey zijn te lezen via Bachelor Award Scripties 2015

2013
Elise de Bruine en Michelle Driessen: "De Stromingen naar een nieuw verzuimbeleid" een onderzoek naar de acceptatie van de nieuwe rolverdeling binnen het verzuimbeleid van Pantar Amsterdam.

2012
Annemarie de Jonge en Laurien Groenewoud: "Anders werken, anders belonen" een onderzoek naar een passend beloningssysteem

2011
Sandra Hannon - Hogeschool Zeeland: The Cold Coffee Company

2010
Claire Willekens & Sten ten Horst - Hanze Hogeschool: Social Networking in a corporate environment

2009
Vincent Zijlstra - Hogeschool van Amsterdam: Uitbesteding van opleidingsprocessen, de praktijk bespiegeld

2008
Ingrid van Gelder - Academie Mens en Arbeid: Adviseren aan klanten