1. Home
 2. Actueel
 3. Nieuws
 4. Word nu NVP-lid en ontvang een (management)boek!

Word nu NVP-lid en ontvang een (management)boek!

Meld je aan voor 1 oktober a.s. als NVP-lid en ontvang het boek 'Het nieuwe belonen’, geschreven door Kilian Wawoe.

Aan het begin van het jaar targets stellen, aan het einde van het jaar meten of die zijn gehaald en op basis daarvan een bonus uitkeren. Zo zouden we het oude belonen kunnen samenvatten. Decennialang heeft dit systeem gewerkt. Maar de werkomgeving is ingrijpend veranderd. We werken in plattere organisaties, meer agile, meer in teams en we doen complexer werk. 

De oude manier van belonen kan weliswaar leiden tot iets meer extrinsieke motivatie, maar die is lang niet zo sterk als intrinsieke motivatie. Dat is goedkoper te organiseren en leidt tot meer werkplezier. Prestatiebeloning blijkt niet goed te werken, het zet alleen maar aan tot verkeerd en ongewenst gedrag. Beloning – en dus ook variabele beloning – leidt bovendien niet of nauwelijks tot meer tevredenheid met het werk en de beloning zelf. Het heeft ook weinig effect op bevlogenheid of het aantrekken of vasthouden van talent. De enige reden dat we nog ouderwets belonen is omdat managers denken dat het werkt.

Het Nieuwe Belonen bestaat uit vier pijlers: belonen op basis van HR-analytics, prestaties alleen nog beoordelen met voldoet wel/niet, een nieuwe performance management cyclus met veel aandacht voor competentieontwikkeling, feedback en doorlopende goal setting en tot slot een eerlijke verdeling in de vorm van een variabele winstdeling in combinatie met een teambeloning en eventueel een pro-sociale bonus.

Voor de actie gelden de volgende voorwaarden: 

 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Het boek is niet inwisselbaar voor geld.
 • Je bent per direct lid, je ontvangt automatisch een factuur.
 • Deze actie geldt alleen in combinatie met één van de volgende lidmaatschappen:‚Äč
  • Gewoon lidmaatschap
   Afgestudeerd aan een HBO-opleiding Personeel en Arbeid of minimaal een vergelijkbare opleiding; of; Ten minste drie jaar praktijkervaring in een functie op het terrein van personeel en organisatie.
  • Junior lidmaatschap 
   Je voldoet aan de voorwaarden van het Persoonlijk lidmaatschap en je bent jonger dan 28 jaar. 
  • Belangstellend lidmaatschap
   Je bent geïnteresseerd e/o werkzaam in HR, je voldoet niet aan de voorwaarden van een persoonlijk lidmaatschap, maar wil toch graag lid worden.
 • De actie is alleen geldig als je tussen 1 september 2018 en 1 oktober 2018 lid wordt van de NVP.
 • De NVP behoudt zich het recht voor om actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
 • De NVP behoudt zich het recht voor om een actie voortijdig te beëindigen.

*Contributie wordt naar rato berekend vanaf het moment dat je je als NVP-lid inschrijft. Klik hier voor meer informatie over de contributie.


Schrijf je nu in als NVP-lid >>>