1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Deel ervaringen en visies op NVP thema's #People: Generatiemanagement en Learning Agility

Deel ervaringen en visies op NVP thema's #People: Generatiemanagement en Learning Agility

Deel ervaringen en visies op NVP thema's #People: Generatiemanagement en Learning Agility

De NVP heeft voor 2018 vier jaarthema’s benoemd. Ieder kwartaal staat één van de thema’s centraal. Deze thema’s zie je terug in geplande bijeenkomsten, op het NVP-Plaza, in de nieuwsbrieven, via de NVP-social mediakanalen en in Personeelbeleid. Resultaten en verzamelde informatie met betrekking tot het thema worden gepubliceerd.

Van april tot en met juni 2018 staat #People centraal en in het bijzonder de onderwerpen Generatiemanagement en Learning Agility.

Over Generatiemanagement is al veel gezegd en geschreven; als vorm van levensfasebewust HR-beleid vergroot het duurzame inzetbaarheid. En wat is de impact van vier generaties op de werkvloer op generatiemanagement en het type leiderschap?

Learning Agility, gaat over open staan voor veranderingen en in staat zijn steeds nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. ‘Learning Agility’ is niet alleen een uitdaging voor medewerkers, hun managers en de organisatie. Passen functiegebouwen, beoordelingssystemen en cursusprogramma’s nog wel bij wendbare medewerkers? Hoe geef jij vanuit jouw HR-rol vorm aan ‘de wendbare organisatie’?

Deel jouw ervaring en visie op het thema #People en de onderwerpen Generatiemanagement en Learing Agility met de NVP. Schrijf een blog of denk en praat mee over de invulling van een sessie of online-discussie.

 Laat het ons weten via info@nvp-plaza.nl en we nemen snel contact met je op. 

 

Thema kwartaal 3: Werken in de VUCA wereld

Thema kwartaal 4: Future of Work