1. Home
  2. Over NVP
  3. Lidmaatschap

Lidmaatschap

Heb jij als adviseur van het management ook wel eens behoefte aan een sparringpartner? En ben je ambitieus genoeg om vakontwikkelingen te willen volgen? Dan biedt de NVP de kennis én een interessant netwerk, waarmee je jouw positie kunt versterken in de dagelijkse praktijk. De NVP biedt je toegang tot 2.500 collega's.

De NVP is toegankelijk voor mensen met ervaring in het P&O-werkveld en/of een relevante opleiding. Voor jou als lid een garantie dat je hier met vakgenoten onder elkaar bent.

Ja, ik word lid!


Wat de NVP jou biedt

Het NVP lidmaatschap biedt vele mogelijkheden en voordelen:


De lidmaatschappen van de NVP

De NVP kent verschillende soorten, uitsluitend persoonlijke, lidmaatschappen:

1. Gewoon lidmaatschap:

  • Afgestudeerd aan een HBO-opleiding Personeel en Arbeid of minimaal een vergelijkbare opleiding; of;
  • Ten minste drie jaar praktijkervaring in een functie op het terrein van personeel en organisatie.

2. Junior lid:
Je voldoet aan de voorwaarden van het Persoonlijk lidmaatschap en je bent jonger dan 28 jaar.

3. Aspirant lid:
Je studeert aan een HBO-opleiding Personeel & Arbeid of een vergelijkbare HBO/WO-opleiding.

4. Belangstellend lid:
Je bent geïnteresseerd e/o werkzaam in HR, je voldoet niet aan de voorwaarden van een persoonlijk lidmaatschap, maar wilt toch graag lid worden.


Aanmeldingsformulier

Klik hier voor het aanmeldingsformulier!
 
Ben je student? Vermeld dan op het aanmeldingsformulier bij je werkgevergegevens de naam van je opleidingsinstituut (bij het veld 'bedrijfsnaam') en je studierichting (bij het veld 'adres'). Let op: om voor het aspirant lidmaatschap in aanmerking te komen is het verplicht om na verzending van het aanmeldingsformulier een kopie van een geldige collegekaart op te sturen. Dit kan via e-mail.

Contributie

Het lidmaatschapsjaar duurt van 1 januari tot en met 31 december.
Aanmelden kan uiteraard gedurende het hele jaar. De hoogte van de contributie wordt dan naar rato van het aantal resterende maanden in het kalenderjaar berekend. Facturen voor het lidmaatschap worden naar privé-adressen van leden gestuurd.

De lidmaatschapsprijzen voor 2018 zijn:

  • Gewone leden: €235
  • Aspirant leden: € 25
  • Junior leden: € 128
  • Belangstellende leden: € 235

Collectief lidmaatschap

De NVP kent ook collectieve lidmaatschappen. Alle condities van het NVP-lidmaatschap zijn ook van toepassing op het collectief lidmaatschap.  Een collectief lidmaatschap kan extra aantrekkelijk zijn wanneer er meer HR Professionals in jouw organisatie werkzaam zijn.

We vertellen je graag meer over het collectief lidmaatschap en de bijbehorende voorwaarden. Stuur een e-mail naar het NVP secretariaat en we bellen je snel terug. 

Of lees verder over het NVP collectief lidmaatschap.


Lidmaatschap zonder functie

Ga je met pensioen? Of ben je werkeloos of arbeidsongeschikt geworden? Voor NVP-leden is er een speciale regeling met een gereduceerde contributie van € 128 per jaar, het zogenaamde ‘lidmaatschap zonder functie'. Je kunt hiervoor in aanmerking komen als je minimaal 3 jaar een regulier lidmaatschap van de NVP hebt. Voor het omzetten naar het lidmaatschap zonder functie kun je mailen naar het secretariaat.


Wijzigingen

Wijzigingen in privé- en/of zakelijke gegevens kunnen NVP-leden zelf via Mijn NVP doorvoeren.


Opzeggen

Je kunt tot vier weken voor het einde van het jaar het lidmaatschap opzeggen. De opzegging is van kracht met ingang van 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar. Voor verenigingen gelden de regels voor opzeggen van lidmaatschappen zoals die in de statuten zijn vastgelegd. De Wet van Dam is daarbij niet van toepassing.

Je kunt je opzegging per e-mail doorgeven aan het secretariaat. Zou je in je mail willen aangeven wat de reden van je opzegging is?
Na verwerking van je opzegging ontvang je per e-mail een bevestiging van je opzegging. Heb je binnen 2 weken na verzending van je opzegging geen bevestiging van ons ontvangen neem dan contact op met het secretariaat.