HR2Meet! De nieuwe formule van de NVP-sectie Zelfstandigen!

Tijdens deze kleinschalige sessies krijgen leden de ruimte om hun kennis te delen; je kunt bijvoorbeeld een boek presenteren, een HR scan laten zien, een whitepaper bespreken of over een inhoudelijk (HR) thema met elkaar van gedachten wisselen op een gestructureerde manier. Als bestuur faciliteren we en zorgen voor de ruimte. We geven de leden vervolgens een podium om gezamenlijk aan de slag te gaan. HR2Meet wordt voor de leden en door de leden georganiseerd. Tijdens elke sessie is er keuze uit 2 of 3 onderwerpen om over in gesprek te gaan. HR2Meet vindt plaats in elke oneven maand op de laatste donderdag.

We zouden het heel mooi vinden als steeds meer leden de weg naar elkaar weten te vinden zodat we op meerdere locaties HR2Meet bijeenkomsten kunnen organiseren. Het is de bedoeling dat het concept zich als een zwerm over Nederland uitspreidt. Als je ideeƫn hebt voor HR2Meet, deel het dan in de Linkedin groep van NVP Zelfstandigen of geef het door aan het bestuur.

Locatie en tijd HR2Meet bijeenkomst

Doel is vaste bijeenkomsten te organiseren, dicht bij de leden op meerdere locaties in het land, aan het einde van de dag van 17.00- 19.00 elkaar te treffen.

Programma: 

Wij komen graag in contact met HR professionals die een (HR) onderwerp willen inbrengen om met vakgenoten over in gesprek te gaan tijdens een HR2Meet bijeenkomst. Wil je het groepsgesprek zelf begeleiden? Dat kan, we bespreken de opzet en maken er een interessante en interactieve bijeenkomst van.

Deelnemers

Per onderwerp streven we naar 6-10 deelnemers.

Kosten: 

Deelname is (vooralsnog) kosteloos!

CHRP

Ben je CHRP (Certified HR Professional)? Dan kun je voor het begeleiden van een HR2Meet sessie 2 PE-punten verdienen.

Opmerking:

NVP biedt met HR2Meet een podium om kennis te delen. HR2Meet is geen commercieel platform en commerciƫle uitlatingen worden dan ook niet op prijs gesteld.

Meer informatie: 

Heb je vragen, wil je een HR2meet! sessie verzorgen/begeleiden, of wens je meer informatie? Mail dan naar zelfstandigen@nvp-plaza.nl.