1. Home
  2. Over NVP
  3. Ledenvoordeel
  4. Het beste van jezelf geven in je werk

Het beste van jezelf geven in je werk

Het Handboek voor Talent, geschreven en geïllustreerd door Kees Gabriëls en Jan de Dreu, is voortgekomen uit het werken met talent in de afgelopen twintig jaar. In het ontwikkelen van mensen en organisaties blijkt talent een rijk instrument: iedereen heeft iets waar hij of zij van nature heel erg goed in is. Dit unieke talent, in één woord benoemd, is een bron van eigenwaarde, creativiteit en voldoening in je werk. Goed voor medewerkers en vitaal voor een organisatie.

Het boek (inmiddels de 5e druk) wordt door veel organisaties, adviseurs en coaches ingezet bij talentontwikkeling en als geschenk. Want: je eigen talent kennen is waardevol. Het helpt je unieke professionele waarde te laten groeien. Elkaars talent kennen vermenigvuldigt die waarde. Taken verdelen wordt maatwerk en samenwerken krijgt richting vanuit de vraag ‘ Wie van ons kan dit het beste?’

Het Handboek voor Talent biedt hiervoor verdieping en concrete handvatten. Een uitnodiging om het beste van jezelf te geven in je werk!

Aanbieding voor NVP-leden 
NVP-leden kunnen het boek bestellen voor de speciale ledenprijs van €12,50 (incl. BTW en exclusief verzendkosten). Bestellen kan via het bestelformulier. Vermeld in het vak 'functie' je NVP-lidnummer.