Future Award 2015: Trust & Talent anno 2025 - Stijg jij tot ongekende hoogte?

De uiterste inzenddatum voor je essay is 24 juni 2015. Download hier het reglement en akkoordverklaring.

Experts zijn het er over eens: vertrouwen is een van de belangrijkste elementen voor een succesvolle organisatie. Het vormt de basis voor een heldere communicatie en draagt bij aan een grotere betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Bovendien schept vertrouwen een werkomgeving waarin medewerkers spontaan net dat stapje extra willen zetten.

Maar hoe kun je dit vertrouwen realiseren, met name voor waardevolle talenten? En zeker zo belangrijk: hoe kun je dit vertrouwen, en daarmee je talenten, behouden? Hoe bereik je samen de top? En welke rol speelt HR hier in?

Zet jouw visie op Trust & Talent op papier, win de 11e NVP Future Award en stijg tot ongekende hoogte! De NVP vindt het belangrijk om het toekomstdenken een extra impuls te geven. Reden om - voor de 11e keer - een nationale prijsvraag uit te schrijven. Een prijsvraag waarbij de inzendingen in de vorm van essays niet beoordeeld worden op goed of fout, maar op visie en creativiteit. Heb jij een uitgesproken visie op de toegevoegde waarde van HR met betrekking tot Trust & Talent, nu en in de toekomst? Dan dagen wij je uit tot ongekende hoogte te stijgen en het winnende essay voor de 11e NVP Future Award te schrijven. Zet jouw visie op papier en maak kans op de NVP Future Award 2015. Omdat je gezien wilt worden, HR je passie is, je ambitieus bent, een vlotte pen hebt, jezelf voor de eeuwigheid vast wilt leggen en de toekomst in beweging wilt zetten. Of omdat je nog een plekje vrij hebt voor de inmiddels felbegeerde award. Tien visionairs gingen je voor. Win jij de 11e NVP Future Award?

Als je wint

De ingezonden essays worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de zomer worden de genomineerden voorgesteld en de winnaar bekend gemaakt. Naast de award ontvang je als winnaar een publicatie in het NVP vakblad Personeelbeleid. Bovendien maak je als winnaar van de NVP Future Award 2015 kans op een nominatie voor de Europese HR Award. De bekendmaking van de winnaar van deze Europese HR Award 2015 vindt plaats tijdens het EAPM Congres op 22 & 23 oktober aanstaande in Valencia, Spanje.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steven Aarts, tel. 033 247 34 81, e-mail aarts@nvp-plaza.nl.


De winnaars van voorgaande jaren:

2013
Jirtsin Beenhakker, essay: De effectief onzichtbare leider. Naar delegerend leiderschap en Human Development in 2025.

2012
Bernadette Jansen, essay: Blijvend Veranderen, nieuwe spelregels voor succesvolle organisaties,ofwel "Hoe maakt HR haar organisatie toekomstbestendig?"ofwel "Hoe maakt HR haar organisatie toekomstbestendig?".
Bekijk hier de essays van de genomineerden en winaar 2012

2011
Angelique Brogtrop, essay: "Work engagement: the power to create positive intent."

Bekijk hier de winnaar en genomineerden van 2011.