1. Home
  2. Actueel
  3. Awards

Awards


NVP Future Award

De NVP Future Award zoekt visionairs op het gebied van HR Trust & Talent. Breng jij de toekomst in beweging? Experts zijn het er over eens: vertrouwen is een van de belangrijkste elementen voor een succesvolle organisatie. Het vormt de basis voor een heldere communicatie en draagt bij aan een grotere betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Bovendien schept vertrouwen een werkomgeving waarin medewerkers spontaan net dat stapje extra willen zetten.

Meer

   

NVP Randstad Bachelor Award

Wanted: Baanbrekende 4e jaars Student HRM met ambitie!
De NVP stimuleert studenten HRM om zich in het vakgebied te manifesteren en hebben als doel om contacten tussen studenten en de beroepswereld al in een vroegtijdig stadium tot stand te brengen. Om die reden reiken we de NVP Randstad Bachelor Award uit. Ben jij of ken jij dé baanbrekende 4e jaars student HRM met ambitie die wij zoeken?

Meer

   

HR Proffie Award

Staat jouw HR-afdeling straks in de spotlights? Trots op jouw HR-beleid en heb je goede resultaten behaald? Heb je HR-instrumenten ontwikkeld met een focus op sociale innovatie? En wil je feedback op jullie HR-beleid ontvangen door een professionele vakjury? Ding dan mee naar de HR Proffie, dé vakprijs voor het beste HR-beleid in Nederland.

Méér dan een prijs...

  • De HR Proffie is een netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar ontmoeten en kunnen sparren
  • Op maat gemaakte benchmark op basis van Berenschot Ken- en Stuurgetallenonderzoek
  • Professionele feedback van vakjury

Meer