1. Home
  2. Actueel
  3. Agenda
  4. GEANNULEERD Club NVP presenteert: Anje-Marijcke van Boxtel & New Heroes basketball
26/10
2017

GEANNULEERD Club NVP presenteert: Anje-Marijcke van Boxtel & New Heroes basketball

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE puntenMasterclass Anje-Marijcke van Boxtel: Anje-Marijcke van Boxtel heeft als directeur Coaching bij Schouten en Nelissen jarenlange ervaring op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ze laat zien hoe medewerkers en management het beste uit zichzelf en hun teams kunnen halen. Als teamcoach heeft ze Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-2015 begeleid. Die ervaring vormt de leidraad voor deze inspirerende masterclass.

Na de Masterclass is het goed toeven, want voor jou als NVP-lid, is het mogelijk om een spectaculaire wedstrijd van het New Heroes Basketballteam te zien. Een wedstrijd van New Heroes is meer dan alleen sport, het gaat om de beleving. Zo zijn bij iedere thuiswedstrijd de flitsende New Heroes cheerleaders en danseressen van de partij. De New Heroes waren in 2015 landskampioen en zetten dit jaar alles op alles om die titel opnieuw in de wacht te slepen!

Programma:

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Masterclass Anje-Marijcke van Boxtel
17.30 uur Discussie
18.00 uur Smakelijke borrel en aansluitend maaltijd
20.00 uur New Heroes tegen Aris Leeuwarden
22.00 uur Verwacht einde

Kosten
De kosten om deel te nemen aan deze Club NVP zijn €25,- per NVP-lid. De normale prijs per persoon zonder NVP-lidmaatschap zijn € 75,- exclusief btw. Beide prijzen zijn inclusief masterclass, borrel, maaltijd en basketbal wedstrijd.

Locatie:
New Heroes Basketball
Marathonloop 1
5235 AA 's-Hertogenbosch
Meer informatie:

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Club NVP