1. Home
  2. Actueel
  3. Agenda
  4. GEANNULEERD Als de integriteit van medewerkers in het geding is
18/06
2018

GEANNULEERD Als de integriteit van medewerkers in het geding is

NVP Midden Nederland organiseert op maandag 18 juni de interactieve workshop 'Als de integriteit van medewerkers in het geding is'. 

Regelmatig worden nieuwe medewerkers aangenomen zonder wezenlijke controle van de CV en kwalificaties. Dat is ongeveer hetzelfde als je huissleutel weggeven aan een totaal onbekende. En dat zullen we toch niet gauw doen. Toch blijft het screenen van nieuw personeel een heet hangijzer. Waarom wel screenen, wat mag (en kan) worden nagevraagd, hoe kijkt een kandidaat werknemer daar tegen aan. Aan de hand van praktijkvoorbeelden neemt Pieter IJfs, directeur bij DPE De Preventie Experts  (http://www.dpepreventie.nl/ ) ons mee door dit mijnenveld. 

In zijn rol als directeur van DFE De Fraude Experts zal hij als tweede onderwerp ingaan op integriteitsissues als interne diefstal, misbruik van bedrijfseigendommen/informatie, overtreding relatiebedingen en dergelijke. Wellicht nog een gevaarlijker mijnenveld om je in te bewegen. Ook hier zullen de nodige praktijkvoorbeelden de revu passeren om duidelijk te maken waar medewerkers toe in staat zijn (en waarom), hoe je als organisatie daar mee om dient te gaan en hoe je je daar tegen kunt wapenen. De workshop is er vooral op gericht om discussies los te maken en ervaringen te delen.

Programma:

17.00 ontvangst met broodjes
17.30 aanvang workshop
19.30 einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.30 einde borrel

Kosten
NVP-leden mogen kosteloos deelnemen aan de bijeenkomst. Niet-leden zijn ook van harte welkom maar betalen een vergoeding van € 50,00.      

Locatie:
Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Meer informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling:

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.